Reijneveld Autoservice is allround ingericht voor een kwaliteitsbenadering in service- en klantvriendelijkheid. Professionele aandacht voor specifieke vragen en zorg voor een individuele en snelle behandeling daarvan, is onze kwaliteit.

Goed onderhoud en de juiste reparatie vergroot de levensduur van uw auto en verkleint de kans dat u onderweg stil komt te staan. De vloeistoffen en bijbehorende filters van uw auto dienen in de juiste service intervallen te worden gecheckt en/of vervangen. Denk daarbij onder andere aan de motorolie met oliefilter, koelvloeistof, remolie maar ook uw interieur filter en luchtfilter. Daarnaast gaan niet alle onderdelen een autoleven mee, denk daarbij aan de remmen, banden of de koppeling.

Wij adviseren u om minimaal 1 keer per jaar een inspectie te laten doen op de belangrijkste punten. Zo kunt u langer genieten van uw auto. Op lange termijn is dit ook gunstig voor uw portemonnee, want eventuele slijtage en defecten worden in een vroeg stadium herkend.

Voor alle merken auto’s is geavanceerde uitleesapparatuur aanwezig, waardoor we storingen snel en doeltreffend kunnen opsporen.

Reparatie en service van aircosystemen is ook mogelijk bij Reijneveld Autoservice. Wij zijn F-Gassen gecertificeerd.

Ook voor schade herstel kunt u bij ons terecht. Indien u uw auto voor langere tijd kwijt bent, kan u kosteloos gebruik maken van ons vervangend vervoer.

Goede autobanden zijn belangrijk voor uw auto. Ze vormen het enige contact met de auto en het wegdek en zorgen dan ook voor een goede wegligging, extra veiligheid onderweg, een beter rijgedrag en zelfs flinke besparing op de bandstofkosten. Reijneveld Autoservice adviseert u graag over de juiste keuze autobanden. Ook kunt u uw zomer- en winterbanden laten wisselen en opslaan.

Contact

Reijneveld Autoservice Spegelt 104 5674CD Nuenen Tel. 0624484154 info@reijneveld-autoservice.nl